lørdag 26. februar 2011

San Francisco, a dream come true!

Skrevet på flyet hjem fra SF, den 21.Februar;
 
Hei alle sammen,

Akkurat nå sitter jeg på flyet hjem fra San Francisco, jeg hadde en fantastisk tur, jeg elsker den byen, det er en utrolig interessant by, og jeg koste meg der. Meg og Anna reiste på torsdag, reisen fr dør til dør tok hele syv timer, på grunn av at flyet var 45 minutter forsinket og det var kø når vi ankom flyplassen ved San Francisco så vi måtte sirkle rundt i luften i rundt 45 minutter til, så flyet vårt var en og en halv time for sent, vi endte opp med å lande når klokken var halv tolv, vi skulle vært der ti på ti.

På fredagen reiste vi inn til San Francisco, fordi vertsbroren min og familien hans bor ca. 40 minutter utenfor San Francisco, i en mindre by som heter Livermore. Vi spiste lunsj på Hard Rock Cafe, og fikk sett Pier 39, og etter det tok vi en ferje ut til Alcatraz, det var utrolig interessant, jeg koste meg. Vi fikk sett masse på Alcatraz, og jeg lærte mye om stedet.

Dagen etter på lørdag var det shopping som sto på menyen, det var gøy å shoppe, jeg fikk kjøpt meg masse nye ting, jeg elsker alle butikkene her!

Også på søndag gikk turen igjen inn til San Francisco, hvor vi fikk gjort mye, jeg fikk sett Golden Gate Bridge, og jeg fikk gått på den, det var helt utrolig, det var det jeg hadde ventet på og det skuffet helt klart ikke, det var kjempe kult. Så etter jeg hadde fått kjøpt en god del suvenirer tok vi turen til den Norske Sjømannskirken som er i San Francisco, og så fort jeg gikk gjennom døren var det som å være hjemme, jeg elsket det, vi ble servert norske vafler, kaffe og saft. Jeg tror aldri jeg har følt meg så hjemme her i Amerika som det jeg gjorde der. Og jeg tror jeg tok en god bit ned i butikken de sin, jeg fikk med meg firkløver, seigedamer, biler og fløtekarameller. Det skal nok vare en stund tenker jeg, haha.  

Etter sjømannskirken kjørte vi ned Lombard Street, det var utrolig kult, og vi fikk også kjørt gjennom Hippie delen av San Francisco, det var annerledes, men morsomt.

Alt i alt var turen kjempe vellykket, jeg koste meg masse og jeg kommer til å savne vertsbroren min og familien hans. Det er kjempe hyggelig av dem å la oss komme på besøk sånn som det.

 A cell on Alcatraz.
 Their house.
 Golden Gate Bridge!

---------------------------------------------------------------------------

Vet jeg ikke blogger mye, men i det siste har tiden bare gått bort fra meg. Denne siste uken har gått utrolig fort og den har vært veldig hektisk, på grunn av at når jeg landet på flyplassen i Portland frant jeg ut at jeg hadde mistet passet mitt, jeg fikk panikk, og når vi sjekket hele flyet og ikke kunne finne det ble ikke ting akkurat mye bedre. Så det jeg har gjort denne siste uken er å stresse med å finne ut åssen jeg skal få meg nytt pass noe som jeg nå har funnet en løsning på, skriver prosessen på en egen side, se i meny baren ovenfor. Så vet du hva du skal gjøre om dette skjer med deg.

Men nå har alt ordnet seg og jeg har funnet ut åssen jeg skal få det fikset.

Ha en fin dag!

Hilsen,
Helene (amerikafareren)

1 kommentar:

  1. Åååå,så mange flotte og kule bilder fra turen.
    Sov lenge,kanskje en prat i kveld?
    Nå er jeg på farta til morfar.
    Klem fra mamma:))Love you:))

    SvarSlett